diumenge, 26 de març del 2023

ANÀLISI DE PEL·LÍCULA

Fes una còpia del següent document i comparteix-lo amb totes les persones del grup i amb mi, serà la base teòrica de l'anàlisi de la pel·lícula triada que haureu de presentar en classe.

Heu d'emplenar la fitxa sencera per presentar-me-la i triareu la informació més rellevant per exposar-la en classe el dia del visionament del film.

https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vSbw0pEHPJ6gj8hQqquzBiXYspu-_6-PpgpZXFcpMR7oV_vi9YnAEHe2HXg_pzXCg/pub

https://docs.google.com/document/d/1v3tPeoW0YMmWC1ThyVPdV3ZyATox2cE7/edit?usp=sharing&ouid=106657822577284312200&rtpof=true&sd=true

CALENDARI D'EXPOSICIONS I PROJECCIONS

GRUP 

GÈNERE 

PEL·LICÍLA 

DATA 

Héctor i Juanfran 

Negre/ Suspense 

Seven (1995) 

24 d’abril 

Alejandro, Marta Narejos i Paula 

Fantàstic/ Animació 

Los mundos de Coraline (2009) 

8 de maig 

Marta i Lluna 

Musical 

Dirty Dancing (1987) 

15 de maig 

Laura, Johana i María 

Comédia 

Everything Everywhere All at Once (2022) 

22 de maig 

Pau, Guti i Helena 

Documental 

Mi amigo Dahmer (2017) 

29 de maig 

Sergi i Claudia 

Ciència Ficció 

Ready Player One (2018) 

 

12 de juny 

 

El dia que vos toque fer la presentació haureu de: 

  • Tindre la fitxa de l'anàlisi completa, compartida amb mi i pujada al vostre blog com una entrada, acompanyada de la imatge de la portada de la pel·lícula. 
  • Portar la pel·lícula descarregada en un usb (si teniu problemes per aconseguir-la aviseu-me amb temps i vos ajude) o portar el DVD 
  • Fer una presentació de 15 minuts (màxim) sobre el gènere cinematogràfic que vos ha tocat (característiques principals), les pel·lícules o directors referents del gènere i la justificació de la vostra elecció. 
  • Intervenir durant o al final del visionament del film per remarcar alguna característica concreta sobre estratègies de la narrativa audiovisual (exemples: un pla seqüència molt elaborat, una errada de raccord, un muntatge específic, utilització especial dels plans, ús del silenci o del so...)