dimarts, 21 de març del 2023

MASHUP O REMIX AUDIOVISUAL

Un mashup o remix audiovisual és una forma de contingut generada per l'usuari que consisteix a combinar múltiples fonts de material audiovisual preexistent per a produir un nou vídeo, unificat i autònom, i d'un significat completament diferent. Ací podeu trobar molt més exemples com aquest. 

En el programa de TV3 APM? podem trobar un bon exemple de narració a través del remix audiovisual, programa setmanal on a partir de la tria de petits fragments de programes que s'han vist durant la setmana creen una nova narrativa en format comèdia.

PROPOSTA

En petits grups de tres o dues persones haureu de crear un remix audiovisual d'entre 1 i 7 minuts amb una clara intenció narrativa, tenint en compte sempre els recursos expressius del llenguatge audiovisual que hem anat veient en classe.

DESCÀRREGA FRAGMENTS AUDIOVISUALS

Per a poder descarregar els fragments de vídeo amb els quals crearem el remix des de Chrome ens instal·larem l'extensió Foxified 1.2.2. amb això aconseguim que ens aparega una barra extra de tasques en el youtube que ens permet descàrrega qualsevol vídeo sense problema en mp4.


Si treballem des de Firefox l'extensió serà Easy Youtube Video Downloader

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada